Werkwijze

Hoe gaan wij te werk

IMG_3697

Kennismaking

In een kennismakingsgesprek verzamel ik al je wensen en behoeftes. Daarnaast leren we elkaar kennen en krijg ik een goede indruk van de woning en van wat je echt wilt. Ik zal uitleggen wat mijn werkwijze is en samen kijken we wat het beste bij je past. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met jouw project!

Moodboard

Na ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met al je wensen en behoeftes. Om zo goed mogelijk de juiste sfeer te bepalen maak ik een moodboard. Hierbij gaat het om het gevoel wat je krijgt en nog niet om alle kleine details. Het gevoel wat een moodboard jou op dat moment vertelt zegt vaak al genoeg!

Indelingsvoorstellen

Nadat de woning in 2D & 3D is gezet ga ik aan de slag met de verschillende indelingsvoorstellen. Een ruimte is altijd op verschillende manieren in te delen. Maar er is maar één manier die echt bij jouw past en aan jouw wensen voldoet. Mijn doel is een indeling creëren waar je misschien zelf nog niet aan gedacht hebt. Samen bespreken we deze indelingen en geef ik toelichtingen. Zodra er een keuze gemaakt is, kan ik beginnen met het 3D ontwerp

DO_Schiering_plattegrond_8 - Photo

Voorlopig Ontwerp

In deze fase gaan we vanuit het moodboard aan de slag met het 3D ontwerp van jouw woning. We gaan kleuren, materialen en sfeer in een 3D ontwerp stoppen om zo tot een voorlopig ontwerp te komen. Hierbij kijken we nog niet in detail naar welke meubels we bijvoorbeeld gebruiken, maar gaan we eerst op zoek naar de juiste sfeer in huis en de juiste kleuren en materialen. 

IMG_4033

Telefonisch feedback gesprek

Na het ontwerpen van het voorlopige ontwerp krijgen jullie van mij even de tijd om alles in jullie op te nemen en tot jullie door te laten dringen. Dan is het tijd voor het telefonische feedback gesprek, hierin bespreken we alles omtrent het project. Wat vinden jullie gaaf en wat zouden jullie bijvoorbeeld liever anders zien.

Definitief Ontwerp

Na het feedback gesprek gaan wij met alle besproken punten aan de slag om naar een definitief ontwerp toe te werken. Dit is de fase waarin alles samenkomt. Zo zorg ik dat alle juiste meubels, accessoires, kleuren en materialen ingetekend zijn, waardoor er een eenheid ontstaat. Daarnaast worden de puntjes op de i gezet zodat een compleet interieur voor je wordt gecreëerd. Als dit definitieve ontwerp helemaal naar wens is krijgen jullie dit speciaal in een boekwerk thuis op de deurmat om het aan iedereen te kunnen laten zien.