Comfort Design

Jouw droominterieur binnen handbereik

“Interieuradvies met oog voor detail”

32

Je loopt tegen zoveel vragen en je hebt geen idee waar je moet beginnen? Dan zit je hier goed, we geven je een compleet plan helemaal uitgestippeld. Hiermee krijg je een goed beeld van hoe het eruit gaat zien en waarmee je iedereen aan het werk kunt zetten.

Wat kun je van ons verwachten in het Comfort ontwerp?

v.a. EUR 1.695,-

Prijs is op basis van een standaard ruimte van ca. 40 m2 en inclusief BTW. Exclusief eventuele reiskosten EUR 0,50 per km.

Wat houdt het pakket in?

Basis interieurontwerp Visuals

Intake gesprek
We bespreken hierin jou wensen en voorkeuren. Wat vindt jij belangrijk en wat niet? En waar heb jij nou echt behoefte aan? Wil je elementen behouden uit je huidige interieur of wil je helemaal opnieuw beginnen. Welke kleuren en materialen geven jou een goed gevoel? Aan de hand van deze informatie starten wij met het project.

Moodboard
Een moodboard is een sfeerbeeld waarin met behulp van afbeeldingen; structuren en materialen te zien zijn die de sfeer gaan weergeven van het ontwerp. Het gaat hier niet om de exacte items maar om het gevoel wat ze je geven.

2D Plattegrond
Een 2D plattegrond bestaat uit een indelingsadvies ingetekend in een plattegrond. De 2D tekening geeft een twee dimensionaal beeld van de ruimte. In deze plattegrond is alles op schaal ingetekend, hierdoor worden de afmetingen van de ruimtes inzichtelijk. Een 2D plattegrond is handig om te ontdekken hoe meubels in de ruimte passen en of de indeling praktisch is.

3D Plattegrond
Een 3D plattegrond is een geweldige manier om een gebouw, ruimte of omgeving op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. In tegenstelling tot traditionele 2D plattegronden, bieden 3D plattegronden een driedimensionale weergave van de ruimte, waardoor ze vanuit verschillende perspectieven te bekijken zijn.

Kleurenplan
Bij een kleurenplan krijgt je een overzicht van de gekozen kleuren/materialen, hierin staan ook de juiste kleurnummers van de verf, het behang of andere wand- en vloer bekleding. Ook wordt hier aangegeven op welke muren welke kleuren worden gebruikt.

Verlichting plan
In het verlichtingsplan laten we zien om welk type verlichting het gaat en op welke plaatsen. Een goed lichtplan is belangrijk voor de perfecte verlichting van het interieur, het kan de ruimte heel positief beïnvloeden.

Materialen plan
In dit overzicht laten we zien welke materialen er gebruikt zijn in het definitieve ontwerp. Wat is onze inspiratie geweest voor de vloer, wanden en decoratie.