Caracoon

Caravans & tiny Houses

Laat je caravan tot leven komen met Caracoon!

Een caravan die de stijl en het comfort uitstralen die je thuis ook hebt, heerlijk toch? Je thuisvoelen in je caravan die toch even anders is dan al die saaie standaard caravans met de grijze luifels die je altijd op de campings ziet. Een caravan ontworpen volgens jou wensen en gezelligheid. Het echte gevoel van vakantie! Heerlijk onder de luifel met een lekkere cappuccino en een wijntje in de relax stand.

Wij van Caracoon willen jou hier graag mee helpen, zelf zijn we op dit moment een Constructam aan het renoveren van niets naar een heerlijke caravan die van alle gemakken is voorzien in de stijl die wij mooi vinden. De Constructam is volledig gestript en wordt helemaal opnieuw opgebouwd met oude materialen maar ook met het comfort van deze tijd. De caravan wordt volledig geïsoleerd en krijgt nieuwe bekleding op de wanden en het plafond. De elektra, waterleiding en afvoer wordt opnieuw aangelegd. Verder wordt de caravan uitgerust met vloerverwarming en nieuwe apparatuur en dat alles in een gezellige stijl.

Ben je zelf handig en ben je op zoek naar een mooi en passend ontwerp? Dan zit je hier goed. We hebben een aantal pakketten waar je uit kunt kiezen. Mocht je toch iets anders zoeken? Stuur dan even een berichtje, dan kunnen we bespreken wat het beste bij jou past.

Caracoon Basis

Een pakket helemaal geschikt voor de handig klussers! Heb jij nou alleen wat ideeën nodig om aan de slag te gaan, omdat je wel heel handig bent maar niet mega creatief. Daarom kunnen wij het creatieve stuk voor je oppakken! Wij maken een ontwerp in de stijl die bij je past.

Caracoon Comfort

Wil je dolgraag je caravan gaan aanpakken maar heb je geen idee waar je moet beginnen en wat er goed bij elkaar past? We helpen je een handje op weg! Naast het ontwerp geven we je ook een lijst van materialen die je nodig gaat hebben om je caravan te renoveren.

Caracoon Premium

Je caravan compleet aanpakken.
Een compleet pakket waarmee
je direct aan de slag kan gaan.
Naast een passend ontwerp,
geven we je ook een handleiding
hoe je de klussen aan kan 
pakken compleet met stalen
en voorbeelden.

v.a € 475,- *

* Prijs inclusief BTW. * Exclusief reiskosten € 0,50 per km buiten een straal van 25 km van Mijdrecht.

v.a € 625,- *

* Prijs inclusief BTW. * Exclusief reiskosten € 0,50 per km buiten een straal van 25 km van Mijdrecht.

v.a € 750,- *

* Prijs inclusief BTW. * Exclusief reiskosten € 0,50 per km buiten een straal van 25 km van Mijdrecht.