Full Design

Jouw droominterieur binnen handbereik

“Van A tot Z helpen wij jou met het realiseren
van je droominterieur”

27

Volledig plan zonder zorgen? Als uitbreiding op ons Comfort ontwerp is in ons Full Design zelfs een shoppinglist toegevoegd, fotorealistische visualisaties en krijg je het definitieve ontwerp in een mooi boekwerk in A3 formaat.

Wat kun je van ons verwachten in het Full Design?

v.a. EUR 2.175,-

Prijs is op basis van een standaard ruimte van ca. 40 m2 en inclusief BTW. Exclusief eventuele reiskosten EUR 0,50 per km.

Wat houdt het pakket in?

Basis interieurontwerp Visuals

Intake gesprek
We bespreken hierin jou wensen en voorkeuren. Wat vindt jij belangrijk en wat niet? En waar heb jij nou echt behoefte aan? Wil je elementen behouden uit je huidige interieur of wil je helemaal opnieuw beginnen. Welke kleuren en materialen geven jou een goed gevoel? Aan de hand van deze informatie starten wij met het project.

Moodboard
Een moodboard is een sfeerbeeld waarin met behulp van afbeeldingen; structuren en materialen te zien zijn die de sfeer gaan weergeven van het ontwerp. Het gaat hier niet om de exacte items maar om het gevoel wat ze je geven.

2D Plattegrond
Een 2D plattegrond bestaat uit een indelingsadvies ingetekend in een plattegrond. De 2D tekening geeft een twee dimensionaal beeld van de ruimte. In deze plattegrond is alles op schaal ingetekend, hierdoor worden de afmetingen van de ruimtes inzichtelijk. Een 2D plattegrond is handig om te ontdekken hoe meubels in de ruimte passen en of de indeling praktisch is.

3D Plattegrond
Een 3D plattegrond is een geweldige manier om een gebouw, ruimte of omgeving op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. In tegenstelling tot traditionele 2D plattegronden, bieden 3D plattegronden een driedimensionale weergave van de ruimte, waardoor ze vanuit verschillende perspectieven te bekijken zijn.

Kleurenplan
Bij een kleurenplan krijgt je een overzicht van de gekozen kleuren/materialen, hierin staan ook de juiste kleurnummers van de verf, het behang of andere wand- en vloer bekleding. Ook wordt hier aangegeven op welke muren welke kleuren worden gebruikt.

Verlichting plan
In het verlichtingsplan laten we zien om welk type verlichting het gaat en op welke plaatsen. Een goed lichtplan is belangrijk voor de perfecte verlichting van het interieur, het kan de ruimte heel positief beïnvloeden.

Materialen plan
In dit overzicht laten we zien welke materialen er gebruikt zijn in het definitieve ontwerp. Wat is onze inspiratie geweest voor de vloer, wanden en decoratie.

Meubel plan
Het meubelplan laat zien op welk type meubilair het ontwerp is gebaseerd. De stijl en de grootte is hier duidelijk op te zien, dit geeft handvaten voor het zoeken naar de juiste meubelen. Is het toch lastig om het juiste te vinden dan kunnen we als extra optie onze Shoppinglist toevoegen.

Shoppinglist
Een shopping list bestaat uit een lijst met alle meubels, lampen, raambekleding, decoratie ect. die zijn gebruikt in ons ontwerp. Een handvat bij het zoeken naar de juiste items. Ook worden hierop de exacte afmetingen gegeven. Een lijst met alle product specificaties en verkooppunten.

Boek presentatie
Om het plaatje compleet te maken, laten we van het definitieve ontwerp een mooi boekwerk in A3 formaat drukken. Ontzettend leuk om aan familie en vrienden te laten zien.