Partners

Met wie werken wij samen

Bij het ontwerpen en realiseren van een interieur is samenwerking met verschillende leveranciers essentieel. Ik heb een netwerk van betrouwbare en hoogwaardige leveranciers opgebouwd, met wie ik regelmatig samenwerk om alle projecten tot een succes te maken.

Door de korte lijntjes met deze leveranciers, kan ik snel schakelen en zijn er vele mogelijkheden om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of het nu gaat om het leveren van meubels, stoffen, verlichting, of andere accessoires, ik weet altijd de juiste partners te vinden.

Samenwerken met verschillende leveranciers zorgt voor een breed scala aan mogelijkheden en zorgt ervoor dat ik altijd de beste kwaliteit en prijs kan bieden. Met mijn expertise en uitgebreide netwerk ben ik in staat om jouw interieur wensen tot in detail te realiseren.

Keukenstudio Allround

Keukenstudio Allround, gevestigd in Mijdrecht houdt zich voornamelijk bezig met het realiseren van keukens. Keukenstudio is anders dan andere, ik werk al een tijd met ze samen omdat ze persoonlijkheid voorop hebben staan en altijd een warm welkom geven aan iedere klant. Ze zijn flexibel en denken overal in mee!

KeukenstudioAllround-infinity2
82A1249

Meubelmakerij het Spoor

Ben jij op zoek naar een ervaren meubelmaker, die precies een specifiek meubel maakt dat je wilt hebben, maar niet in de winkel kunt vinden? Wil je een kast op maat op een lastige plek, een stijlvolle wandbetimmering tussen twee ruimtes, of denk je erover om een unieke keuken te laten maken?

Meubelmakerij Het Spoor helpt je graag tijdens de zoektocht naar het perfecte maatwerkmeubel.

4 Your Living

Wil je je woning of kantoor (opnieuw) aan laten kleden en kan je wel wat advies gebruiken m.b.t. gordijnen, vloeren, binnenzonwering of traprenovatie? 4 your Living bied je een uitgebreide collectie waar jij jouw ideale vloer en gordijn kunt vinden!

My project-1(15)