Portfolio

Bekijk onze voorgaande projecten

Small Office_11 - Photo

Project Den Haag

In dit ontwerp komt oud karakter samen met de moderne tijd van nu. In een oud pand wat compleet gerenoveerd moest worden zat nu helemaal niks en voordat dit een kantoor moest worden, moest er zeker wel iets aan gedaan worden. Het moest knusser en gezelliger worden en ook een beetje hip, dit hebben we gedaan door middel van ruimte verdeling en gebruik van kleur, materiaal en textuur. Dit kleur en materiaalgebruik maakt dat het ruimtelijk, licht toch warm oogt. 

*Dit project hebben we ontwerpen in samenwerking met Design Studio Cocoon

Project Velserbroek

Bij dit project in Velserbroek mistte er in de ruimte vooral wat gezelligheid. Voorheen was de keuken verstopt achter een muur en doordat deze is weggehaald is het een hele open ruimte geworden. In combinatie met een uitbouw is de keuken toch een stukje ruimtelijker geworden en is door de opstelling van de keuken lijkt de ruimte optisch veel langer. De warme en zachte tinten maken de ruimte licht, ontzettend warm en ook levendig en gezellig! Precies wat de klant graag wilde zien en voelen.

DO_Schiering_1 - Photo
Gastenverblijf_vo_Photo - 3

Project Gastenverblijf Luyksgestel

Voor dit project werden wij gevraagd om een schuur om te bouwen tot een gastenverblijf waar je helemaal tot rust kan komen. Door middel van warme en natuurlijke materialen en kleuren en het gebruik van licht hebben we een mooi geheel gecreëerd waar je heelrijk helemaal zen kan worden. Geheel passend bij de wens van de klant hebben we dit gerealiseerd!

*Dit project hebben we ontwerpen in samenwerking met Design Studio Cocoon

Project Woonhuis Luyksgestel

Net als het project Gastenverblijf Luyksgestel mochten wij ontwerp, visualisatie en realisatie uit handen nemen van de klant. Het moest karakter behouden en passen bij de buitenkant van de woning maar het mocht ook een moderne touch krijgen! Warmte, karakter, licht en natuurlijkheid komt samen in deze woning. Het brengt je tot rust en tegelijkertijd prikkelt het je en geeft het je energie en inspiratie.

Woonboerderij_DO_221123_Photo - 10
DO_Koetsier_2 - Photo

Project Badhoevedorp

Met deze klant hebben wij eerder samengewerkt! Ze hebben besloten weer te verhuizen en wilden weer dat wij dit voor ze uit handen namen. Een karakteristiek huis met oude details wat je natuurlijk wilt behouden, hebben we gecombineerd met natuurlijk en warme tinten en materialen. Rust en licht is hier belangrijk omdat er op sommige plekken is gekozen voor een eyecatcher, dit is terug te zien als meubel of als decoratie.

*Dit project hebben we ontwerpen in samenwerking met Design Studio Cocoon