Cocoon Styling & Interieur

Jouw droominterieur binnen handbereik

Interieur ontwerp in 3d

Interieurstylist inhuren

Kan je interieur wel een frisse wind gebruiken? Schakel dan onze interieurstylist in! We ontwerpen een stijlvol geheel dat helemaal bij je past.

Interieurstylist aan huis inhuren

Heb je een nieuwe woning gekocht en kun je wel wat advies gebruiken op het gebied van inrichting? Of is je huidige interieur aan vernieuwing toe en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is een interieurstylist inhuren de eerste stap. Bij Cocoon Styling en Interieur zijn we er voor zowel particulieren als bedrijven en helpen we jou je droominterieur te creëren. Dit doen we door allereerst jouw wensen en eisen in kaart te brengen, waarna we voor elke gewenste ruimte een passend ontwerp maken.

Wat je stijl ook is, een interieurstylist inhuren bij Cocoon resulteert altijd in optimaal gebruik van de ruimte én een harmonieus geheel dat bij alle bewoners past. Of je nu een kleine studio, een levendig gezinshuis of een flatwoning wenst in te richten, als ervaren woningstyliste maken we van elk huis een thuis.

OfferteBel: 06 39686379

De voordelen van het inhuren van een interieurstylist

Veel mensen vinden het lastig om met allerlei losse interieurelementen een samenhangend geheel te creëren. Met oneindig veel opties qua wandafwerking, meubels, vloeren en accessoires zien ze door de bomen het bos niet meer. Een woning stylist helpt je bijvoorbeeld met het kiezen van de juiste basis, denk aan vloeren, raambekleding en verlichting. Daarnaast kunnen we je ook adviseren qua styling en zelfs een complete shopping list maken. Hoe uitgebreid je ons als binnenhuis stylist wilt inschakelen is dan ook helemaal aan jou.

Laat je een stylist je interieur ontwerpen? Dan is het grootste voordeel dat deze met creatieve opties komt waar je zelf niet op was gekomen. Daardoor ontstaat niet alleen een persoonlijk, maar ook een stijlvol geheel dat in veel gevallen zo uit een hip woonblad lijkt te komen. Of je ons nu de badkamer, keuken, woonkamer of een kantoor laat restylen, we zorgen voor een trendy ontwerp dat je zeker zal verrassen.

Interieurstylist aan huis

Wil je graag een interieurstylist aan huis inhuren? Onze werkwijze is erg persoonlijk en resultaatgericht. In de eerste intake bespreken we al je wensen, eisen, dromen en leefstijl. Ook kun je ons voorbeelden laten zien van wat je mooi vindt. In de ontwerpfase gaan we aan de slag, waarna we telefonisch de 2D ontwerpen en het moodboard bespreken. Wanneer dit akkoord is gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Deze stap voor stap werkwijze maakt ons als woning stylist een logische keuze voor wie zelf veel inbreng wil hebben.

Wat kun je van ons als woning stylist verwachten?

Sommige mensen hebben alleen wat hulp nodig bij het maken van de basis. We kunnen je als huis stylist helpen bij het bepalen van de plattegrond, vloeren en gordijnen. Wil je liever een uitgebreider advies? Dan kunnen we een compleet interieur op maat ontwerpen, inclusief meubels en accessoires. Om aan elke interieurvraag tegemoet te komen, bieden we verschillende pakketten aan. Zo betaal je alleen voor het advies wat je nodig hebt.

Binnenhuis stylist: prijzen en pakketten

Wil je ons graag als interieurstylist inhuren? Op deze website staan de verschillende pakketprijzen, waar precies bij staat wat erbij inbegrepen zit. Of je nu een compleet interieuradvies wenst of enkel wat hulp bij het bepalen van de basis, we garanderen altijd een stijlvol geheel dat helemaal bij je past.

We werken in de regio Utrecht/Amsterdam en staan onder andere voor je klaar in alle volgende plaatsen:

 • Abcoude
 • Alphen aan den Rijn
 • Amstelveen
 • Breukelen
 • De Meern
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Loenen aan de Vecht
 • Maarssen
 • Mijdrecht
 • Uithoorn
 • Vinkeveen
 • Vleuten
 • Wilnis
 • Woerden


Basis ontwerp

Comfort ontwerp

Full design

v.a € 625,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 1.695,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 2.175,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Keuken ontwerp

Verkoop visuals

Caracoon

v.a € 250,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Prijs op aanvraag *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 495,- *

* O.b.v een
gemiddelde caravan.

Leer mij kennen!

Ik ben een moeder van 3 lieve dochters; Iris, Esther en Femke. Door de jaren heen zijn wij veel verhuisd en kwamen we altijd in huizen terecht die wel een verbouwing konden gebruiken. Helemaal mijn ding! Bij het kopen van een woning keek ik niet of het mooi was maar of het mogelijkheden had voor verbetering. De ruimtes goed inschatten en zien wat het zou kunnen worden, dat is voor mij de uitdaging.

Ik houd ervan om ideeën en mogelijkheden uit te werken tot een fantastisch ontwerp en gelukkig heeft mijn dochter Esther dezelfde passie. Hoe leuk dat we nu samen aan projecten werken. Na de laatste verhuizing gaven mijn dochters aan dat ze wel klaar waren met verhuizen, niet zo gek natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om me te gaan richten op het opknappen van caravans. Dit zijn kleinere projecten maar o zo leuk om uit te voeren. Ik heb namelijk altijd zelf de verbouwing in mijn huizen gedaan en om alles wat ik geleerd heb nu uit te voeren in caravans is ontzettend leuk.

Al met al ben ik geen stilzetter, ik houd me graag bezit met projecten in welke vorm dan ook. En daarom is het ook zo leuk om hier anderen ook mee te helpen. Wil je meer weten dan zou ik het leuk vinden om wat van je te horen!

Werkwijze

01.

Ontwerpfase

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we al je voorkeuren, waar je wel en waar je vooral ook niet van houdt. Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent.

02.

Voorlopig ontwerp

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D indelingen. .

Daarna werk ik verder naar het voorlopig ontwerp, deze werk ik verder uit vanuit de best gekozen indeling en vanuit het moodboard. Dit voorlopige ontwerp bespreken we in detail in een telefonisch feedback gesprek.

03.

Definitieve ontwerp

Na ons feedback gesprek gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Alle feedback die besproken is passen we toe en als we die hebben verwerkt in het ontwerp krijgen jullie online het ontwerp toegestuurd.

En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

Deze tevreden klanten gingen je al voor

"Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther."

Iris
"Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!"

Niels
"Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien."

Lara