Cocoon Styling & Interieur

Jouw droominterieur binnen handbereik

Fotorealistisch interieur illustratie leefkeuken

Interieuradviseur inhuren

Richt je droomhuis in met behulp van een interieuradviseur! Cocoon helpt je om de sfeer en indeling te vinden die perfect past bij jou.

Interieuradviseur inhuren

Een lege ruimte inrichten – of het nu een slaapkamer, keuken, woonkamer of een compleet woonhuis is – kan best uitdagend zijn. Waar begin je en hoe pak je het aan? Welke interieurstijl vind je leuk, welke sfeer wil je in huis? Cocoon Styling en Interieur kan je hier als interieuradviseur bij helpen. Wij helpen je met de inrichting van je droomhuis. Daarvoor werken we met realistische 3D ontwerpen, zodat je echt een goed idee krijgt van hoe dat er straks in de praktijk uit zal zien. Wat je precies kunt verwachten bij het inhuren van een interieur adviseur? Dat vertellen we je graag!

OfferteBel: 06 39686379

Interieuradviseur voor je woonhuis: verschillende pakketten

Iedereen heeft andere behoeften wanneer ze een interieuradviseur inhuren. Daarom biedt Cocoon verschillende pakketten aan. Heb je bijvoorbeeld vooral inspiratie nodig, maar wil je de inrichting van je woning verder zelf aanpakken? Dan kun je kiezen voor een basisontwerp. Hiermee geven we je een duidelijk overzicht van wat er allemaal mogelijk is in de woning. Wil je de inrichting tot in de details aan een ervaren interieur adviseur overlaten? Dat kan ook. Bij een full design nemen we echt alles uit handen. We maken niet alleen een ontwerp, maar je krijgt ook een shoppinglijst en meubeloverzicht.

Cocoon als interieur adviseur: onze werkwijze

Het ontwerpen van jouw droominterieur verloopt bij Cocoon in verschillende stappen. Alle ontwerpen worden altijd gemaakt in overleg met jou, zodat we volledig maatwerk kunnen leveren.

Kennismaking

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we als interieuradviseur bepalen wat jouw wensen en behoeftes zijn, wat voor elementen je belangrijk vindt en wat je juist helemaal niet mooi vindt. In het kennismakingsgesprek kunnen we ook bepalen welk pakket het beste bij jou past: een full design, een basis ontwerp of iets daar tussenin.

Moodboard

Een goede interieur adviseur begint altijd met het maken van een moodboard. Hiermee kunnen we precies de sfeer bepalen die jouw interieur zal krijgen. Het belangrijkste hierbij is het gevoel dat het moodboard je geeft.

Indelingsvoorstellen

Nadat we samen hebben gekozen voor een bepaalde sfeer, zullen we een aantal voorstellen doen voor de indeling van je woning. De details zijn daarbij nog niet zo belangrijk. Het gaat er echt om waar in de woonkamer, slaapkamer of keuken we de meubels plaatsen en hoe groot deze zijn.

3D ontwerp

Als laatste maken we als interieuradviseur een 3D ontwerp. Hierin combineren we kleuren, materialen en de gewenste sfeer, zodat je echt een goed beeld krijgt van hoe je interieur er straks uit zal zien. Na een telefonisch feedbackmoment maken we het definitieve ontwerp. Hierin komen alle details samen.

Hulp van een interieur adviseur

Bij Cocoon helpen we je als interieuradviseur graag om je droomhuis te realiseren. Daarom maken we al onze ontwerpen op maat. Benieuwd naar de kosten van onze ontwerpen? Daarvoor vraag je het beste een offerte aan via onze website.

Het inhuren van een interieur adviseur helpt jou om je woonhuis in te richten op een manier die echt bij je past, zowel qua sfeer als qua indeling. Dankzij onze 3D ontwerpen kun je jezelf al helemaal zien loungen in de woonkamer of kokkerellen in de keuken. Vraag een kennismakingsgesprek aan en bekijk wat Cocoon voor jou kan betekenen. We hebben reeds tevreden klanten in de gehele regio van Utrecht en Amsterdam, onder andere in onderstaande plaatsen:

 • Abcoude
 • Alphen aan den Rijn
 • Amstelveen
 • Breukelen
 • De Meern
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Loenen aan de Vecht
 • Maarssen
 • Mijdrecht
 • Uithoorn
 • Vinkeveen
 • Vleuten
 • Wilnis
 • Woerden


Basis ontwerp

Comfort ontwerp

Full design

v.a € 625,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 1.695,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 2.175,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Keuken ontwerp

Verkoop visuals

Caracoon

v.a € 250,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Prijs op aanvraag *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 495,- *

* O.b.v een
gemiddelde caravan.

Leer mij kennen!

Ik ben een moeder van 3 lieve dochters; Iris, Esther en Femke. Door de jaren heen zijn wij veel verhuisd en kwamen we altijd in huizen terecht die wel een verbouwing konden gebruiken. Helemaal mijn ding! Bij het kopen van een woning keek ik niet of het mooi was maar of het mogelijkheden had voor verbetering. De ruimtes goed inschatten en zien wat het zou kunnen worden, dat is voor mij de uitdaging.

Ik houd ervan om ideeën en mogelijkheden uit te werken tot een fantastisch ontwerp en gelukkig heeft mijn dochter Esther dezelfde passie. Hoe leuk dat we nu samen aan projecten werken. Na de laatste verhuizing gaven mijn dochters aan dat ze wel klaar waren met verhuizen, niet zo gek natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om me te gaan richten op het opknappen van caravans. Dit zijn kleinere projecten maar o zo leuk om uit te voeren. Ik heb namelijk altijd zelf de verbouwing in mijn huizen gedaan en om alles wat ik geleerd heb nu uit te voeren in caravans is ontzettend leuk.

Al met al ben ik geen stilzetter, ik houd me graag bezit met projecten in welke vorm dan ook. En daarom is het ook zo leuk om hier anderen ook mee te helpen. Wil je meer weten dan zou ik het leuk vinden om wat van je te horen!

Werkwijze

01.

Ontwerpfase

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we al je voorkeuren, waar je wel en waar je vooral ook niet van houdt. Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent.

02.

Voorlopig ontwerp

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D indelingen. .

Daarna werk ik verder naar het voorlopig ontwerp, deze werk ik verder uit vanuit de best gekozen indeling en vanuit het moodboard. Dit voorlopige ontwerp bespreken we in detail in een telefonisch feedback gesprek.

03.

Definitieve ontwerp

Na ons feedback gesprek gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Alle feedback die besproken is passen we toe en als we die hebben verwerkt in het ontwerp krijgen jullie online het ontwerp toegestuurd.

En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

Deze tevreden klanten gingen je al voor

"Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther."

Iris
"Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!"

Niels
"Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien."

Lara