Cocoon Styling & Interieur

Jouw droominterieur binnen handbereik

Interieur ontwerp in 3d

Interieur- en kleuradvies aan huis

Inspiratie nodig voor het realiseren van je droominterieur? Cocoon Styling en Interieur bied interieur- en kleuradvies op maat. Neem vandaag contact op!

Interieur- en kleuradvies aan huis

Je nieuwe huis inrichten kan een hele opgave zijn. Het kan in je eentje moeilijk zijn om een voorstelling te doen van hoe jouw droominterieur eruit moet zijn. Welke stijl past bij jou, welke kleuren vind je mooi en welke indeling is handig? Bij Cocoon Styling en Interieur bieden we interieur- en kleuradvies aan huis, waarmee je gemakkelijk je droominterieur realiseert. Met de juiste combinatie aan kleuren, materialen en afwerkingen creëren we een interieur dat helemaal past bij alle bewoners.

OfferteBel: 06 39686379

Kleuradvies van een interieur stylist

De kleuren in huis spelen een belangrijke rol in het bepalen van de sfeer van je interieur. Houd je bijvoorbeeld van industrieel, dan zullen we koele kleuren gebruiken zoals grijs, blauw en zwart. Heb je juist liever een landelijke stijl? Denk dan meer aan aardetinten, zoals bruin, rood en (oker)geel. Cocoon kan je kleuradvies voor het interieur van je dromen geven. Zo weet je precies wat past bij het soort interieur dat jij in gedachten hebt. Met onze 3D ontwerpen kun je je bovendien eenvoudig een voorstelling maken van elk detail in je nieuwe inrichting.

Interieur- en kleuradvies: verschillende pakketten

Je hebt bij Cocoon de keuze uit verschillende pakketten wanneer het gaat om interieur- en kleuradvies in huis. Een basisontwerp geeft je bijvoorbeeld de inspiratie die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met het ontwerpen van je inrichting. We geven je daarbij kleuradvies voor je interieur en maken plattegronden en visualisaties van je woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken, zodat je hiermee zelf aan de slag kunt. Ook kun je kiezen voor een full design. In dat geval nemen we je alles uit handen. Niet alleen krijg je kleuradvies van een interieur stylist, ook maken we gedetailleerde 3D ontwerpen voor je en krijg je een shopping list en meubeloverzicht.

Kleur- en interieuradvies op maat

Bij Cocoon leveren we altijd maatwerk. Ons ontwerpproces begint daarom met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hierin stellen we onder andere vast wat jouw wensen en behoeftes zijn. Vervolgens kunnen we bepalen wat wij als interieur stylist voor je kunnen betekenen. Ons interieur- en kleuradvies stemmen we altijd af op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Zo maken we het makkelijk om een interieur te ontwerpen dat past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid.

Benieuwd naar de prijzen van interieur- en kleuradvies voor je woonhuis? Via deze website vind je alvast een indicatie en vraag je vrijblijvend een offerte aan. Daarna gaan we graag met je in gesprek. Of je nu alleen wat inspiratie op wil doen of een volledig verzorgd interieurontwerp wil voor in de keuken, slaapkamer, speelkamer of je kantoor: met ons interieur- en kleuradvies wordt het een harmonieus geheel waarin je je helemaal thuisvoelt.

Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Utrecht en Amsterdam en komen onder andere uit de onderstaande plaatsen. Contacteer ons ook gerust als jouw woonplaats er niet bij staat, want de kans is groot dat we ook jou kunnen helpen met een interieur- en kleuradvies aan huis.

 • Abcoude
 • Alphen aan den Rijn
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Breukelen
 • De Meern
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Loenen aan de Vecht
 • Maarssen
 • Mijdrecht
 • Uithoorn
 • Utrecht
 • Vinkeveen
 • Vleuten
 • Wilnis
 • Woerden


Basis ontwerp

Comfort ontwerp

Full design

v.a € 625,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 1.695,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 2.175,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Keuken ontwerp

Verkoop visuals

Caracoon

v.a € 250,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Prijs op aanvraag *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 495,- *

* O.b.v een
gemiddelde caravan.

Leer mij kennen!

Ik ben een moeder van 3 lieve dochters; Iris, Esther en Femke. Door de jaren heen zijn wij veel verhuisd en kwamen we altijd in huizen terecht die wel een verbouwing konden gebruiken. Helemaal mijn ding! Bij het kopen van een woning keek ik niet of het mooi was maar of het mogelijkheden had voor verbetering. De ruimtes goed inschatten en zien wat het zou kunnen worden, dat is voor mij de uitdaging.

Ik houd ervan om ideeën en mogelijkheden uit te werken tot een fantastisch ontwerp en gelukkig heeft mijn dochter Esther dezelfde passie. Hoe leuk dat we nu samen aan projecten werken. Na de laatste verhuizing gaven mijn dochters aan dat ze wel klaar waren met verhuizen, niet zo gek natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om me te gaan richten op het opknappen van caravans. Dit zijn kleinere projecten maar o zo leuk om uit te voeren. Ik heb namelijk altijd zelf de verbouwing in mijn huizen gedaan en om alles wat ik geleerd heb nu uit te voeren in caravans is ontzettend leuk.

Al met al ben ik geen stilzetter, ik houd me graag bezit met projecten in welke vorm dan ook. En daarom is het ook zo leuk om hier anderen ook mee te helpen. Wil je meer weten dan zou ik het leuk vinden om wat van je te horen!

Werkwijze

01.

Ontwerpfase

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we al je voorkeuren, waar je wel en waar je vooral ook niet van houdt. Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent.

02.

Voorlopig ontwerp

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D indelingen. .

Daarna werk ik verder naar het voorlopig ontwerp, deze werk ik verder uit vanuit de best gekozen indeling en vanuit het moodboard. Dit voorlopige ontwerp bespreken we in detail in een telefonisch feedback gesprek.

03.

Definitieve ontwerp

Na ons feedback gesprek gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Alle feedback die besproken is passen we toe en als we die hebben verwerkt in het ontwerp krijgen jullie online het ontwerp toegestuurd.

En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

Deze tevreden klanten gingen je al voor

"Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther."

Iris
"Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!"

Niels
"Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien."

Lara