Cocoon Styling & Interieur

Jouw droominterieur binnen handbereik

Interieur ontwerp in 3d

Interieur advies aan huis

Met ons styling advies aan huis creëer je moeiteloos een trendy interieur waar je trots op mag zijn. We werken in de regio Amsterdam/Utrecht!

Interieuradvies aan huis

Wil je graag één of meerdere ruimtes in huis een nieuwe look geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Cocoon Styling en Interieur ben je aan het juiste adres voor interieuradvies aan huis in de regio Amsterdam en Utrecht. Een advies voor huisinrichting begint altijd met een bezoek aan de woning. Zo krijgen we een goede indruk van de beschikbare ruimte, de lichtinval en alle mogelijkheden. Na een uitgebreide intake stellen we een inrichting advies op dat voldoet aan al jouw wensen en eisen. We verrassen je graag met een uniek styling advies dat jouw interieur moeiteloos naar een hoger niveau tilt, waarbij we uiteraard rekening houden met de laatste trends.

OfferteBel: 06 39686379

Interieuradvies: kleur, materialen, indeling en styling

Bij Cocoon geven we verschillende soorten interieur advies aan huis. We hebben namelijk verschillende pakketten, zodat je zelf kunt kiezen hoe uitgebreid je het advies wilt hebben. Wil je bijvoorbeeld graag dat we enkel meedenken over de indeling van de ruimte en de basis, zoals de vloer en raambekleding? Of mogen we helemaal losgaan met behang, meubels, verlichting en decoratie? Hoe uitgebreid je het ook wenst, ons advies voor woninginrichting is altijd persoonlijk en met oog voor hoe de ruimte het beste tot zijn recht komt. Daarom geven we elk styling advies aan huis, waarbij we tussentijds telefonisch contact hebben over de eerste schetsen en 2D-tekeningen.

De voordelen van interieur styling advies aan huis

Om van je huis een thuis te maken, is meer nodig dan een kleurtje op de muren en nieuwe meubels. Het is belangrijk om eenheid te creëren, zodat alle elementen met elkaar in balans zijn. Zo ontstaat een ruimte waarin alle bewoners (of gebruikers) zich thuis voelen. Niet iedereen is in staat zo’n samenhangende sfeer neer te zetten, maar met ons advies voor interieurinrichting lukt het je zeker! Ons interieuradvies aan huis is erop gericht een harmonieuze sfeer te creëren, die we uiteraard aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en wensen.

Het grootste voordeel aan ons advies is dat je interieur zo een weerspiegeling wordt van je persoonlijkheid en leefstijl, maar dan vertaald naar een trendy geheel. We ontwerpen een interieur dat je zelf niet had kunnen bedenken en waar je met recht trots op mag zijn.

Prijzen voor interieuradvies aan huis

Doordat we met verschillende pakketten werken, hebben we geen standaard prijs voor ons binnenhuis interieur advies. Je kunt ons advies net zo uitgebreid ontvangen als je zelf wilt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We komen dan bij je thuis langs om de ruimte(s) te bekijken en te kijken welk pakket voor styling advies het beste bij je past.

We zijn werkzaam in de gehele regio van Amsterdam en Utrecht en komen graag in onder andere de volgende plaatsen bij je langs voor een interieuradvies aan huis:

 • Abcoude
 • Alphen aan den Rijn
 • Amstelveen
 • Breukelen
 • De Meern
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Loenen aan de Vecht
 • Maarssen
 • Mijdrecht
 • Uithoorn
 • Vinkeveen
 • Vleuten
 • Wilnis
 • Woerden


Basis ontwerp

Comfort ontwerp

Full design

v.a € 625,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 1.695,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 2.175,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Keuken ontwerp

Verkoop visuals

Caracoon

v.a € 250,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Prijs op aanvraag *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 495,- *

* O.b.v een
gemiddelde caravan.

Leer mij kennen!

Ik ben een moeder van 3 lieve dochters; Iris, Esther en Femke. Door de jaren heen zijn wij veel verhuisd en kwamen we altijd in huizen terecht die wel een verbouwing konden gebruiken. Helemaal mijn ding! Bij het kopen van een woning keek ik niet of het mooi was maar of het mogelijkheden had voor verbetering. De ruimtes goed inschatten en zien wat het zou kunnen worden, dat is voor mij de uitdaging.

Ik houd ervan om ideeën en mogelijkheden uit te werken tot een fantastisch ontwerp en gelukkig heeft mijn dochter Esther dezelfde passie. Hoe leuk dat we nu samen aan projecten werken. Na de laatste verhuizing gaven mijn dochters aan dat ze wel klaar waren met verhuizen, niet zo gek natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om me te gaan richten op het opknappen van caravans. Dit zijn kleinere projecten maar o zo leuk om uit te voeren. Ik heb namelijk altijd zelf de verbouwing in mijn huizen gedaan en om alles wat ik geleerd heb nu uit te voeren in caravans is ontzettend leuk.

Al met al ben ik geen stilzetter, ik houd me graag bezit met projecten in welke vorm dan ook. En daarom is het ook zo leuk om hier anderen ook mee te helpen. Wil je meer weten dan zou ik het leuk vinden om wat van je te horen!

Werkwijze

01.

Ontwerpfase

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we al je voorkeuren, waar je wel en waar je vooral ook niet van houdt. Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent.

02.

Voorlopig ontwerp

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D indelingen. .

Daarna werk ik verder naar het voorlopig ontwerp, deze werk ik verder uit vanuit de best gekozen indeling en vanuit het moodboard. Dit voorlopige ontwerp bespreken we in detail in een telefonisch feedback gesprek.

03.

Definitieve ontwerp

Na ons feedback gesprek gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Alle feedback die besproken is passen we toe en als we die hebben verwerkt in het ontwerp krijgen jullie online het ontwerp toegestuurd.

En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

Deze tevreden klanten gingen je al voor

"Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther."

Iris
"Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!"

Niels
"Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien."

Lara