Cocoon Styling & Interieur

Jouw droominterieur binnen handbereik

Zelf ontworpen keuken in 3d-weergave

Eigen keuken ontwerpen

Bij Cocoon helpen we jou zelf je keuken te ontwerpen! Het resultaat? Een stijlvolle keuken vol praktische snufjes, die goed aansluit op jouw stijl!

Eigen keuken ontwerpen met hulp van een stylist?

Het is de droom van velen: een eigen keuken ontwerpen, zodat deze precies aansluit op jouw eisen en wensen. Maar wat als je geen idee hebt van de mogelijkheden en zo’n keukenonwerp niet goed kunt visualiseren? Bij Cocoon Styling en Interieur helpen we je graag!

Voor ons is het dagelijkse kost om bezig te zijn met kleuren, materialen en indelingen en kunnen we bovendien in 3d je keuken ontwerpen. Dit betekent dat je zelfs voordat je de uiteindelijke materialen hebt gekozen al weet hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Samen met jou gaan we een keukenontwerp maken dat past bij jouw persoonlijke stijl en bovendien recht doet aan de ruimte. Want ook dat is een belangrijke factor bij het maken van een ontwerp.

OfferteBel: 06 39686379

De voordelen van zelf een keuken op maat ontwerpen

Er zijn genoeg keukenzaken waar je aan de hand van allerlei standaard afmetingen en opties een keuken kunt ontwerpen. Als stylisten vragen we ons af of dat gewenst is, want zelf een keukenontwerp maken levert natuurlijk een veel unieker geheel op. We kunnen dan afwijken van standaard opties en een origineel ontwerp met een persoonlijke touch aanleveren. En dat kookt wel zo lekker!

Een goede reden om samen met ons je nieuwe keuken te ontwerpen is dat we met indelingen, combinaties en handigheidjes kunnen komen waar je zelf niet op was gekomen. We zijn zeer goed op de hoogte van zowel kleuren- als materiaaltrends als de nieuwste technische snufjes op het gebied van apparatuur. Dit levert niet alleen een stijlvolle, maar ook een praktische en inspirerende keuken op waar je met liefde aan het kokkerellen slaat!

Laat je Cocoon je keuken ontwerpen? Dit kun je verwachten

Elk keukenontwerp start bij ons met een uitgebreid intakegesprek. Daarin kun je precies aangeven wat je in gedachten hebt, waar de keuken op maat aan moet voldoen en wat je mooi vindt. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welke apparatuur je voorkeur heeft en of je een keuken met greepjes, of juist greeploos wilt. Misschien heb je een bepaalde stijl in gedachten, maar weet je niet goed hoe je deze vertaalt naar het ontwerp voor je eigen keuken. Geen probleem, wij denken graag met je mee!

Na het intakegesprek gaan we aan de slag met een ontwerp. Zodra de opzet en de suggesties voor materialen akkoord zijn, maken we een afspraak bij een van onze partners. Daar zullen we jouw eigen keuken definitief ontwerpen met de beschikbare materialen en afwerkingen en begeleiden we jou bij de aankoop.

Eigen keuken ontwerpen: de kosten

Wil je ons als stylist inhuren om je eigen keuken op maat te ontwerpen? Dat kan al vanaf € 325,00. De totale prijs voor een keukenontwerp hangt af van het formaat van de keuken en je wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, dan kijken we samen welk type advies het beste bij je past.

We zijn werkzaam in de gehele regio Amsterdam en Utrecht en hebben reeds diverse keukens en/of interieurs mogen ontwerpen voor klanten uit:

 • Abcoude
 • Alphen aan den Rijn
 • Amstelveen
 • Breukelen
 • De Meern
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Loenen aan de Vecht
 • Maarssen
 • Mijdrecht
 • Uithoorn
 • Vinkeveen
 • Vleuten
 • Wilnis
 • Woerden


Keuken ontwerp

Verkoop visuals

Caracoon

v.a € 250,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Prijs op aanvraag *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 495,- *

* O.b.v een
gemiddelde caravan.

Basis ontwerp

Comfort ontwerp

Full design

v.a € 625,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 1.695,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 2.175,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Leer mij kennen!

Ik ben een moeder van 3 lieve dochters; Iris, Esther en Femke. Door de jaren heen zijn wij veel verhuisd en kwamen we altijd in huizen terecht die wel een verbouwing konden gebruiken. Helemaal mijn ding! Bij het kopen van een woning keek ik niet of het mooi was maar of het mogelijkheden had voor verbetering. De ruimtes goed inschatten en zien wat het zou kunnen worden, dat is voor mij de uitdaging.

Ik houd ervan om ideeën en mogelijkheden uit te werken tot een fantastisch ontwerp en gelukkig heeft mijn dochter Esther dezelfde passie. Hoe leuk dat we nu samen aan projecten werken. Na de laatste verhuizing gaven mijn dochters aan dat ze wel klaar waren met verhuizen, niet zo gek natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om me te gaan richten op het opknappen van caravans. Dit zijn kleinere projecten maar o zo leuk om uit te voeren. Ik heb namelijk altijd zelf de verbouwing in mijn huizen gedaan en om alles wat ik geleerd heb nu uit te voeren in caravans is ontzettend leuk.

Al met al ben ik geen stilzetter, ik houd me graag bezit met projecten in welke vorm dan ook. En daarom is het ook zo leuk om hier anderen ook mee te helpen. Wil je meer weten dan zou ik het leuk vinden om wat van je te horen!

Werkwijze

01.

Ontwerpfase

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we al je voorkeuren, waar je wel en waar je vooral ook niet van houdt. Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent.

02.

Voorlopig ontwerp

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D indelingen. .

Daarna werk ik verder naar het voorlopig ontwerp, deze werk ik verder uit vanuit de best gekozen indeling en vanuit het moodboard. Dit voorlopige ontwerp bespreken we in detail in een telefonisch feedback gesprek.

03.

Definitieve ontwerp

Na ons feedback gesprek gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Alle feedback die besproken is passen we toe en als we die hebben verwerkt in het ontwerp krijgen jullie online het ontwerp toegestuurd.

En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

Deze tevreden klanten gingen je al voor

"Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther."

Iris
"Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!"

Niels
"Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien."

Lara