Cocoon Styling & Interieur

Jouw droominterieur binnen handbereik

Maatwerk caravan styling interieur

Caravanstyling op maat

Kan jouw camper of caravan wel een restyling gebruiken? Met de caravanstyling van Cocoon Styling en Interieur wordt voortaan elke vakantie een feestje!

Caravanstyling op maat

Heb jij een oude caravan of camper (op het oog) die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Bij Cocoon Styling en Interieur zijn we er we niet alleen voor interieuradvies, maar bieden we ook caravanstyling op maat aan. Onze pakketten voor het renoveren van een caravan of camper zijn ontstaan vanuit de ervaring met onze eigen Constructam caravan. Hierin combineren we onze liefde voor interieur met die voor reizen en dat doen we ook graag voor jou.

Wil je een caravan restylen of een oude camper renoveren en kun je wel wat inspiratie gebruiken van een ervaren stylist? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het creëren van het ultieme vakantiegevoel in jouw huisje op wielen!

OfferteBel: 06 39686379

Voor wie is onze caravan en camperstyling bedoeld?

Wil je graag een caravan of camper restylen en wil je dat het er super mooi en gezellig uitziet? Dan is onze caravanstyling precies wat je nodig hebt. We denken namelijk niet alleen mee over praktische en technische zaken, maar besteden ook veel aandacht aan de creatieve kant van het ontwerp. Een caravan renoveren doe je immers niet alleen om deze van alle gemakken te voorzien, maar ook om je er helemaal in thuis te voelen.

Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we zo’n relatief kleine ruimte zo efficiënt en praktisch mogelijk kunnen inrichten, zonder dat we daarbij het visuele aspect uit het oog verliezen. En dat levert hippe caravans en campers op waarin je het liefst fulltime op vakantie gaat!

Onze pakketten voor caravanstyling

Of je nu super handig bent en enkel een creatief idee nodig hebt of juist het volledige ontwerp uit handen wilt geven, wij zijn er voor je. We bieden onze caravanstyling namelijk in verschillende pakketten aan, waardoor je enkel de diensten hoeft af te nemen die je daadwerkelijk nodig hebt.

 • Caracoon Basis: dit pakket is voor camper- of caravanstyling perfect voor wie zelf super handig is. We denken met je mee over de plattegrond, het kleurenplan en de materialen en je ontvangt een moodboard en digitale presentatie.
 • Caracoon Comfort: dit pakket is iets uitgebreider dan het basispakket en omvat tevens een 3d visualitatie, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien.
 • Caracoon Premium: dit is het meest complete pakket en omvat naast al het bovenstaande ook een kluslijst met uitleg, materiaalstalen en een prachtig boekwerk gebonden in A3. Zo maken we het je wel heel makkelijk om je caravan te restylen!

Camper of caravan op maat renoveren: de kosten

Onze pakketten voor het renoveren van een caravan of camper starten bij € 475,00 voor het kleinste pakket. De totaalprijs voor caravanstyling is dus afhankelijk van hoe uitgebreid je ons advies wilt ontvangen, maar ook of we eventuele reiskosten moeten rekenen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of je nu echt een oudje of nog een relatief nieuwe caravan of camper wilt restylen, dankzij onze caravanstyling op maat wordt voortaan elke vakantie een feestje!

Je kunt ons inschakelen in de gehele regio rondom Amsterdam en Utrecht, bijvoorbeeld in alle volgende plaatsen:

 • Abcoude
 • Alphen aan den Rijn
 • Amstelveen
 • Breukelen
 • De Meern
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Loenen aan de Vecht
 • Maarssen
 • Mijdrecht
 • Uithoorn
 • Vinkeveen
 • Vleuten
 • Wilnis
 • Woerden


Keuken ontwerp

Verkoop visuals

Caracoon

v.a € 250,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Prijs op aanvraag *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 495,- *

* O.b.v een
gemiddelde caravan.

Basis ontwerp

Comfort ontwerp

Full design

v.a € 625,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 1.695,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 2.175,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Leer mij kennen!

Ik ben een moeder van 3 lieve dochters; Iris, Esther en Femke. Door de jaren heen zijn wij veel verhuisd en kwamen we altijd in huizen terecht die wel een verbouwing konden gebruiken. Helemaal mijn ding! Bij het kopen van een woning keek ik niet of het mooi was maar of het mogelijkheden had voor verbetering. De ruimtes goed inschatten en zien wat het zou kunnen worden, dat is voor mij de uitdaging.

Ik houd ervan om ideeën en mogelijkheden uit te werken tot een fantastisch ontwerp en gelukkig heeft mijn dochter Esther dezelfde passie. Hoe leuk dat we nu samen aan projecten werken. Na de laatste verhuizing gaven mijn dochters aan dat ze wel klaar waren met verhuizen, niet zo gek natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om me te gaan richten op het opknappen van caravans. Dit zijn kleinere projecten maar o zo leuk om uit te voeren. Ik heb namelijk altijd zelf de verbouwing in mijn huizen gedaan en om alles wat ik geleerd heb nu uit te voeren in caravans is ontzettend leuk.

Al met al ben ik geen stilzetter, ik houd me graag bezit met projecten in welke vorm dan ook. En daarom is het ook zo leuk om hier anderen ook mee te helpen. Wil je meer weten dan zou ik het leuk vinden om wat van je te horen!

Werkwijze

01.

Ontwerpfase

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we al je voorkeuren, waar je wel en waar je vooral ook niet van houdt. Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent.

02.

Voorlopig ontwerp

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D indelingen. .

Daarna werk ik verder naar het voorlopig ontwerp, deze werk ik verder uit vanuit de best gekozen indeling en vanuit het moodboard. Dit voorlopige ontwerp bespreken we in detail in een telefonisch feedback gesprek.

03.

Definitieve ontwerp

Na ons feedback gesprek gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Alle feedback die besproken is passen we toe en als we die hebben verwerkt in het ontwerp krijgen jullie online het ontwerp toegestuurd.

En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

Deze tevreden klanten gingen je al voor

"Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther."

Iris
"Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!"

Niels
"Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien."

Lara