Cocoon Styling & Interieur

Jouw droominterieur binnen handbereik

Tiny house binnen- en buiten-inrichting

Advies tiny house inrichting

Met ons advies wordt je tiny house interieur een plaatje om naar te kijken, terwijl we tegelijkertijd alles uit het aantal vierkante meters halen!

Advies voor tiny house inrichting

Droom je van een nieuw interieur voor je tiny house of heb je een tiny house op het oog dat je helemaal wilt restylen? Bij Cocoon Styling en Interieur helpen we je alles uit de beschikbare vierkante meters te halen en maken we een prachtig stylingplan. Naast het stylen van normale woningen zijn we namelijk ook gespecialiseerd in inrichtingen voor tiny houses, wat een compleet andere aanpak vereist. Dankzij ons ruimtelijke inzicht en een creatieve blik ontstaat een tiny house inrichting waar je trots op kunt zijn. Of het nu een vakantiehuisje betreft of je vaste woning, dankzij ons advies voel je je er helemaal thuis en is je tiny house van alle gemakken voorzien!

OfferteBel: 06 39686379

Tiny house interieur advies: pakketten en prijzen

Een klein huisje op wielen kan zowel een caravan als een tiny house betreffen. In beide gevallen kun je gebruik maken van onze handige stylingpakketten. Ben je bijvoorbeeld zelf super handig en heb je enkel wat creatieve ideeën voor de inrichting van je tiny house nodig? Dan is het Caracoon Basis pakket geschikt voor jou. We denken dan mee over de plattegrond, maken een moodboard, kleurenplan en een materialenlijst. In een digitale presentatie kun je het volledige stylingplan bekijken, waarna je zelf met ons advies voor je tiny house inrichting aan de slag kunt.

Wil je liever ook een 3D visualisatie ontvangen? Dan is het Caracoon Comfort pakket geschikt. In de meest uitgebreide optie, het Caracoon Premium pakket zitten ook een complete kluslijst met uitleg, materiaalstalen en een boekwerk gebonden in A3.

Onze styling pakketten beginnen bij € 475.00. De exacte prijs is afhankelijk van het formaat van het huisje en de wensen en eisen die er aan het advies voor je tiny house interieur verbonden zitten.

Professionele inrichting voor tiny houses

Bij Cocoon brengen we met net zoveel liefde een advies voor een tiny house inrichting uit als voor een complete woning. We zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden en weten precies hoe we zo’n kleine leefomgeving luxe en comfortabel kunnen doen aanvoelen. Ons als stylist voor je tiny house interieur inhuren, betekent kiezen voor de perfecte balans tussen praktische elementen en een gezellig, knus geheel. Het oog wil immers ook wat…

Interieur voor tiny house op maat laten ontwerpen?

Ben je enthousiast geworden en wil je ons graag het interieur voor je tiny huis op maat laten ontwerpen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We komen graag bij je langs om het huisje (of de caravan of camper) te bekijken en het intakegesprek af te nemen. Na een uitgebreide analyse van je wensen en eisen gaan we aan de slag met een ontwerp op maat voor je tiny house inrichting.

Ons werkgebied omvat onder andere de gehele regio rondom Amsterdam en Utrecht. In onder andere de volgende plaatsen staan we voor je klaar met onze stylingadviezen:

 • Abcoude
 • Alphen aan den Rijn
 • Amstelveen
 • Breukelen
 • De Meern
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Loenen aan de Vecht
 • Maarssen
 • Mijdrecht
 • Uithoorn
 • Vinkeveen
 • Vleuten
 • Wilnis
 • Woerden


Basis ontwerp

Comfort ontwerp

Full design

v.a € 625,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 1.695,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 2.175,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Keuken ontwerp

Verkoop visuals

Caracoon

v.a € 250,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Prijs op aanvraag *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 495,- *

* O.b.v een
gemiddelde caravan.

Leer mij kennen!

Ik ben een moeder van 3 lieve dochters; Iris, Esther en Femke. Door de jaren heen zijn wij veel verhuisd en kwamen we altijd in huizen terecht die wel een verbouwing konden gebruiken. Helemaal mijn ding! Bij het kopen van een woning keek ik niet of het mooi was maar of het mogelijkheden had voor verbetering. De ruimtes goed inschatten en zien wat het zou kunnen worden, dat is voor mij de uitdaging.

Ik houd ervan om ideeën en mogelijkheden uit te werken tot een fantastisch ontwerp en gelukkig heeft mijn dochter Esther dezelfde passie. Hoe leuk dat we nu samen aan projecten werken. Na de laatste verhuizing gaven mijn dochters aan dat ze wel klaar waren met verhuizen, niet zo gek natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om me te gaan richten op het opknappen van caravans. Dit zijn kleinere projecten maar o zo leuk om uit te voeren. Ik heb namelijk altijd zelf de verbouwing in mijn huizen gedaan en om alles wat ik geleerd heb nu uit te voeren in caravans is ontzettend leuk.

Al met al ben ik geen stilzetter, ik houd me graag bezit met projecten in welke vorm dan ook. En daarom is het ook zo leuk om hier anderen ook mee te helpen. Wil je meer weten dan zou ik het leuk vinden om wat van je te horen!

Werkwijze

01.

Ontwerpfase

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we al je voorkeuren, waar je wel en waar je vooral ook niet van houdt. Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent.

02.

Voorlopig ontwerp

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D indelingen. .

Daarna werk ik verder naar het voorlopig ontwerp, deze werk ik verder uit vanuit de best gekozen indeling en vanuit het moodboard. Dit voorlopige ontwerp bespreken we in detail in een telefonisch feedback gesprek.

03.

Definitieve ontwerp

Na ons feedback gesprek gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Alle feedback die besproken is passen we toe en als we die hebben verwerkt in het ontwerp krijgen jullie online het ontwerp toegestuurd.

En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

Deze tevreden klanten gingen je al voor

"Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther."

Iris
"Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!"

Niels
"Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien."

Lara