Partners

Interieuradvies nodig? Wij helpen je graag!

Voor vloerafwerking, traprenovatie , gordijnen op maat en binnenzonwering ben je bij 4YourLiving aan het juiste adres. Ze vinden het belangrijk dat jij je fijn voelt in je eigen huis en samen helpen we je graag om dat voor elkaar te krijgen met de juiste aankleding.

Benieuwd wat onze partners nog meer te bieden hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of kijk op de website van 4YourLiving.

4yl_groen-3
KeukenstudioAllround-infinity2

Wie binnenstapt bij Keukenstudio Allround, kijkt zijn ogen uit. Deze mannen weten wat ze doen!

Geen 13 in een dozijn keukens, maar prachtige keukens op maat met oneindig veel mogelijkheden. Dus ben jij op zoek naar een keuken die helemaal bij jou en je interieur past? Dan kunnen we jouw droomkeuken samen met Keukenstudio Allround zeker realiseren!

Bears Design is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met maatwerk. Van kasten tot keukens, ze maken al jouw meubels op maat. Bij Bears Design steken ze een eeuwenoud ambacht in een modern jasje. De mogelijkheden zijn eindeloos in hun meubelmakerij. Door de samensmelting van oude en nieuwe technieken komen handwerk en automatisering samen in hun goed uitgeruste werkplaat.

Ontwerp zonder titel
natuurlijke-gietvloeren

Senso is gespecialiseerd in vloeren en niet zomaar vloeren, maar gietvloeren in alle soorten en maten. Daarnaast kunnen ze je ook helpen met wandafwerking. Met een gietvloer van Senso ontstaan er onbegrensde mogelijkheden. Een naadloos canvas voor een prachtige, duurzame en aangename basis voor ieder interieur.

Bij Senso vinden ze duurzaamheid belangrijk, alle vloeren en wandafwerkingen hebben daarom een natuurlijke basis en ze zijn voorzien van internationale eco-certificering.