Jouw nieuwe huis een thuis?

Nieuwbouwwoning gekocht

De knoop is doorgehakt! Jullie hebben een nieuwbouwwoning gekocht, en nu? Vaak liggen de ‘standaard’ tekeningen en opties al helemaal klaar bij de makelaar… maar misschien zit jij wel niet te wachten op deze standaard mogelijkheden? Het is altijd mogelijk om aanpassingen te maken. Dit moet dan wel in een vroeg stadium aangegeven worden, dan is het belangrijk om snel te schakelen. Die uitdaging gaan wij graag aan!

Wij inventariseren jouw wensen en vertalen dit naar een aantal plattegronden, zodat je kunt kiezen uit meerdere opties. Aan de hand daarvan kun je alvast bepalen waar de keuken, badkamer en meubels komen en aansluitend een goed lichtplan ontwerpen zodat er geen vertraging in de bouw ontstaat.

Op het moment dat alle basis onderdelen zijn bepaald, is het tijd voor het bepalen van de stijl, kleuren, materialen ect. Daarna worden de plattegronden vertaald naar 3D plattegronden en fotorealistische 3D visualisaties, zodat jij een goed beeld van hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.

Plan van aanpak

Een nieuwbouwwoning gekocht? Dan komt er veel op je af en dat kan nogal overweldigend zijn. Geen paniek, wij kunnen je hierbij ontzorgen! Jij geeft aan wat je wensen zijn en wij denken mee over de indeling, licht- en elektra punten, plaatsing van keuken en badkamer. Daarna maken we een compleet ontwerp van de inrichting en zorgen we uiteraard dat alles op elkaar aansluit.

1

kennismaking

In een persoonlijk gesprek worden je voorkeuren en wensen besproken.

2

Moodboard

Hierin worden de materialen en kleuren verwerkt die gebruikt gaan worden in het ontwerp.

3

Indeling en lichtplan

Met plattegronden geven we suggesties voor de indeling en de elektriciteits punten.

4

VOORLOPIG ONTWERP

In dit ontwerp staan de 2D & 3D plattegronden + de 3D visualisaties.

5

VOORTGANGSGESPREK

We bespreken het voorlopig ontwerp, dit wordt meegenomen in het definitieve ontwerp.

6

Definitief ontwerp

2D & 3D plattegronden 3D visualisaties Kleur- en materiaal advies Verlichtingsplan.

7

SHoppinglist (optie)

Afhankelijk van het budget gaan we opzoek naar de items die zijn gebruikt in het ontwerp.

8

Realisatie optie

Begeleiding bij onze partners voor aankoop van keuken en/of maatwerk meubilair en stoffering.

Project in Mijdrecht

“Het is heel leuk om het mogelijke ontwerp zo in 2D en 3D te zien. Ik vind de roze en groene kleuren op de muren heel leuk! Ik denk ook echt dat het inzetten van een muurtje met de barndoor past bij de ruimte. En bedankt voor de leuke attentie, heel erg leuk”

interieur ontwerp

Benieuwd hoe wij jouw
droom uit laten komen?

Wij staan voor je klaar. Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op om advies te geven over je situatie!