Keuken of meubel op maat?

Keukens & Maatwerk

Wil je jouw woning opknappen of heb je een nieuwe woning gekocht, en is keuken toe aan vervanging? Het ideale plaatje is natuurlijk dat je keuken helemaal opgaat in de rest van het interieur en past bij jouw wensen en eisen, maar uiteraard ook dat hij praktisch is. Daar kunnen wij je mee helpen! We begeleiden het complete project met van begin tot eind, samen met onze keuken partner.

Is jouw keuken nog prima, maar niet helemaal jouw smaak? Ook dan kun je bij ons terecht. Het is uiteraard zonde om een goede keuken te vervangen en dit kan aardig wat kosten. Een keukenrenovatie is dan de perfecte optie voor jou. Hierbij behouden we de basis van de keuken, maar geven we de keuken een compleet nieuwe look die aansluit op jou wensen en voorkeuren.

Maatwerk keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar kun je jouw ideale keuken niet vinden? Dan is een maatwerk keuken de oplossing voor jou. Een compleet nieuwe keuken die helemaal voldoet aan jouw wensen en aansluit op het nieuwe interieur.

Door de nauwe samenwerking met onze partner ‘Keukenstudio Allround’ in Mijdrecht kunnen wij u een uniek ontwerp bieden in alle stijlen. Echt alles is mogelijk. Wij maken een ontwerp op maat en onze keuken partner realiseert het voor je. Zo heb jij binnen no-time de keuken van je dromen!

Liever je huidige keuken een upgrade geven? Ook daar kunnen we je bij helpen.

Keuken renovatie

Heb je een nieuw huis gekocht met een prima keuken, maar past hij niet bij het nieuwe interieur dat jullie in gedachte hebben? Of heb je een prima keuken, maar voldoet hij niet meer aan je wensen? Dan is het zonde om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Keukenrenovatie is dan de perfecte oplossing voor jou.

Door het vervangen van de kastdeurtjes, werkblad en eventueel apparatuur, is de keuken weer zo goed als nieuw en pas hij weer helemaal bij jouw interieur en wensen. Daarnaast is het renoveren van een keuken ook duurzame oplossing, omdat het grootste deel van de keuken behouden blijft.

Toch liever een maatwerk keuken? Ook daar kunnen wij je bij helpen!

Maatwerk meubilair

Heb je een tv meubel in gedachte, maar kun je niet vinden wat je zoekt? Of heb je een kast in speciaal formaat nodig, maar kun je die nergens krijgen? Dan kan een maatwerk meubel de perfecte uitkomst zijn voor jou.

Jij kiest de kleur, indeling en nog veel meer, om zo jouw ideale kast te laten ontwerpen realiseren. Voor iedere ruimte en situatie, kunnen wij een passende kast ontwerpen.

Ben je tevreden met het ontwerp? Dan verzorgen wij een offerte van onze interieurbouwer, die deze kast voor jou kan realiseren. Heb je zelf al een interieurbouwer waar je de kast wilt laten maken? Dan zorgen wij voor het aanleveren van de juiste tekeningen, zodat ze hier gelijk mee aan de slag kunnen.

Jouw droomkeuken of meubel
laten realiseren?

Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en wij helpen je met het vinden van de best passende oplossing!