Over ons

Over ons

Interieurstylist nodig?  Laat ons je helpen!

Een nieuw interieur...

Heb je twee linkerhanden of geen tijd om uit te zoeken wat je met je interieur wilt? Wij hebben en hart voor styling & interieur. Met ons advies heb jij straks een interieur met dat echte wauw-effect.

Natuurlijk begrijpen we dat je dit niet zomaar uit handen geeft aan een interieurstylist. Voor we beginnen komen we bij je langs om kennis te maken en bekijken we aan de hand van je eisen en wensen welk pakket het beste bij je past. 

WhatsApp Image 2021-04-23 at 14.19.19 (1)

Persoonlijk

Een pakket gevonden dat je aanspreekt? Dan neemt onze interieurstylist persoonlijk contact met je op. We maken een afspraak en maken samen een persoonlijk plan op maat.

Dat fijne gevoel...

Dat fijne gevoel van een interieur helemaal naar je zin, dat is wat je wilt toch? Maar als je allebei een andere stijl hebt is dat niet altijd even makkelijk. We combineren beide stijlen om jullie allebei dat fijne gevoel te geven waar jullie naar op zoek zijn!

Overzichtelijk

Als wij weten wat je eisen en wensen zijn gaan we voor je aan de slag met een 3D tekening. Deze 3D tekening geeft jou een goed beeld van je nieuwe interieur, wel zo handig toch?

Deze tevreden
opdrachtgevers ging
je al voor

Wat een gedoe om samen een huis helemaal naar je zin te maken als je twee totaal verschillende stijlen hebt. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanraders als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!

Niels

Professionele interieurstylist?

Benieuwd wie jou advies kunnen geven? Graag stellen we onszelf aan je voor. Wij zijn Saskia en Esther, moeder en dochter met beide een passie voor styling en interieur. We staan te trappelen om jouw interieur aan te mogen pakken, jij ook?

Als afgestudeerd interieurstylist weet Esther wel raad met styling & interieur. Geef haar een plattegrond en ze gaat helemaal los. Met haar creatief & technisch inzicht weet ze van iedere woning een paleisje te maken. 3D tekeningen maken kan ze als de beste, haar perfectionisme, creativiteit en technische inzicht komen daarbij goed van pas.

Na vele verbouwingen kun je wel zeggen dat Saskia ondertussen een ervaren bouwvakster is. Haar brein staat nooit stil en ze heeft voor alles een oplossing, komt ze er niet uit? Dan gaat ze net zo lang op zoek tot ze de oplossing gevonden heeft. Functionaliteit combineren met creativiteit is dan ook echt haar sterke kant.

Benieuwd hoe wij jouw droom uit laten komen?

Wij staan voor je klaar. Laat hier je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking!