Interieuradvies

Bekijk hier ons aanbod

Ben je net verhuisd, ga je verhuizen, volledig renovatie of ben je gewoon toe aan iets nieuws in je huidige woning en kom je er niet uit? Tijdensa een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we jou wensen en voorkeuren en bepalen we de werkwijze.

Ben je nieuwsgierig dan hebben we alles voor je op een rijtje gezet.

WONING OPNIEUW INRICHTEN

NIEUWBOUW WONING gekocht

WONING RENOVEREN
EN INRICHTEN

Keukens &
Maatwerk

Deze tevreden klanten
gingen je al voor

Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther.

Iris
Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanraders als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!

Niels
“Jullie willen niet weten hoe blij we zijn dat we dit met jullie aan het realiseren zijn, ook zo’n fijne communicatie”

Project Luiksgestel
“Het ziet er heel gaaf uit, gek om zo alles passend in de ruimte te zien bij elkaar. Ontzettend leuk dat het zo stukje bij beetje realiteit wordt”

Project Hillegom
“Bedankt voor dit prachtige ontwerp, ontzettend fijn dat jullie ook mee willen denken wat betreft andere ruimtes”

Project Muiden
Previous slide
Next slide

Project in Mijdrecht

“Het is heel leuk om het mogelijke ontwerp zo in 2D en 3D te zien. Ik vind de roze en groene kleuren op de muren heel leuk! Ik denk ook echt dat het inzetten van een muurtje met de barndoor past bij de ruimte. En bedankt voor de leuke attentie, heel erg leuk”

2

Benieuwd hoe wij jouw droom uit laten komen?

Wij staan voor je klaar. Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op om advies te geven over je situatie!