Interieur ontwerp

Ons aanbod

Ben je net verhuisd, ga je verhuizen, volledig renovatie of ben je gewoon toe aan iets nieuws in je huidige woning en kom je er niet uit? Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we jou wensen en voorkeuren en bepalen we de werkwijze.

Ben je nieuwsgierig dan hebben we alles voor je op een rijtje gezet.

WONING OPNIEUW INRICHTEN

NIEUWBOUW WONING gekocht

WONING RENOVEREN
EN INRICHTEN

Maatwerk en keukens

Deze tevreden klanten
gingen je al voor

Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther.

Iris
Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanraders als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!

Niels
Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien.

Previous
Next

Portfolio

Benieuwd wie je voorgingen? We begrijpen dat je interieur iets heel persoonlijks is en dat je dus zeker wilt weten dat je opdracht in goede handen is. Bekijk hier onze projecten om alvast een indruk te krijgen, wij showen ze met veel trots!

Benieuwd hoe wij jouw droom uit laten komen?

Wij staan voor je klaar. Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op om advies te geven over je situatie!