Styling & Interieur

Styling & Interieur

interieur design  met gevoel en passie

Waar ben je naar op zoek?

Ben je net verhuisd maar kom je niet uit de inrichting of wil je jouw kantoor een nieuwe look geven? Niets is voor ons te gek! Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek kijken we naar je wensen en geven we passend advies. Wil je alvast een kijkje nemen? Dan hebben we de pakketten hier voor je op een rijtje gezet.

Wil je jouw project uitbesteden onder onze begeleiding?  Dat kan, hier worden extra kosten voor in rekening gebracht afhankelijk van het project.

Kleur advies

Vanaf
145,-
  • Ontdek welke kleuren bij je passen

Interieur advies

Vanaf
475,-
  • Breng jouw droominterieur tot leven

aankoop/verkoop

Vanaf
175,-
  • Laat kopers/verkopers zien wat mogelijk is

Passie voor het vak

Met veel passie en plezier helpen we jou met je nieuwe interieur. Met onze ruime ervaring in interieurdesign weten we voor elke situatie een oplossing te vinden. Van een complete renovatie tot een nieuwe achtertuin.

Wij houden wel van een uitdaging. Benieuwd wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor!

Advies op maat

Wat wil jij? Vertel ons wat je wilt en wij geven vorm aan jouw droom. Interieur design, maar dan net even anders. Dat is wat wij doen!

Interieur design

Met onze passie voor styling en interieur zorgen wij voor een interieur met dat echte wauw effect. Jou helemaal gelukkig maken met je interieur is wat we graag doen. Een echte uitdaging als je het ons vraag, maar die gaan wij graag met jou aan!

Tips & Trics

Wil je niet alles uit handen geven, maar kom je er met sommige dingen niet helemaal uit? Bel ons, we helpen je graag op weg.

Zij gingen je voor

Benieuwd wie je voorgingen? We begrijpen dat je interieur design iets heel persoonlijks is en dat je dus zeker wilt weten dat je opdracht in goede handen is. Bekijk hier onze projecten om alvast een indruk te krijgen, wij showen ze met veel trots!

Benieuwd hoe wij jouw droom uit laten komen?

Wij staan voor je klaar. Laat hier je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking!