Cocoon Styling & Interieur

Jouw droominterieur binnen handbereik

Fotorealistisch interieur illustratie leefkeuken

Fotorealistische interieur visualisaties

Onze 3D interieur visualisaties helpen je om een beeld te vormen van de inrichting van je nieuwe woonhuis. Laat Cocoon je droomhuis realiseren!

Fotorealistische interieur visualisaties

Is jouw woonhuis toe aan een nieuwe inrichting, of heb je een nieuw huis gekocht dat vraagt om een droominterieur? Het kan best overweldigend zijn om een ruimte, zoals de woonkamer of de keuken, compleet en op harmonieuze wijze in te richten. Daarom helpt Cocoon Styling en Interieur je daar graag bij. Met onze fotorealistische interieur visualisaties toveren we je huis in een handomdraai om tot een plek waar je je echt thuis voelt. Dit is niet alleen handig voor wie een nieuw interieur wenst, maar ook ter inspiratie voor potentiële kopers!

OfferteBel: 06 39686379

Het voordeel van 3D interieur visualisaties

Fotorealistische interieur visualisaties: wat zijn dat precies? We maken het ontwerp van je woning altijd in 3D. Op die manier kun je je een goede voorstelling maken van hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Natuurlijk neem ik in een 3D interieur visualisatie al jouw wensen mee. We gaan altijd eerst samen in gesprek om jouw wensen en behoeftes vast te stellen. Daarna maak ik een moodboard voor je. Dat helpt je om te bepalen welke sfeer je in huis wil. Zodra we het eens zijn over die sfeer, maak ik een aantal indelingsvoorstellen, oftewel plattegronden. Hierbij draait het niet om de details, maar puur en alleen op de manier waarop je woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor ingedeeld worden. Zodra deze helemaal naar wens zijn, maken we het 3D ontwerp. Dankzij dit ontwerp kun je je echt een beeld vormen van hoe je interieur er in de praktijk uit zal zien.

Onze pakketten voor fotorealistische interieur visualisaties

Bij Cocoon bieden we verschillende stylingpakketten aan, van een basis ontwerp tot een full design. Bij elk van deze pakketten kun je 3D interieur visualisaties verwachten. Heb je zin om zelf aan de slag te gaan met je interieurinrichting, maar heb je een zetje nodig in de juiste richting? Dan kunnen onze visualisaties je daarbij helpen. Hiermee krijg je namelijk een goed idee van hoe je een ruimte kunt inrichten en op welke elementen je daarbij moet letten. Natuurlijk kun je ook de gehele inrichting aan ons overlaten. Ook dan krijg je fotorealistische interieur visualisaties van ons. We maken je inrichting namelijk helemaal op maat, dus het is belangrijk dat jij tijdens het hele proces precies weet waar je aan toe bent.

Ga je juist je woning verkopen? Ook dan komen onze fotorealistische interieur visualisaties goed van pas. Hiermee geven we potentiële kopers een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is de woning. Dit maakt de verkoop doorgaans een stuk makkelijker, want veel mensen vinden het moeilijk om zelf te zien hoeveel potentie een woonhuis heeft.

Je droominterieur in een 3D visualisatie

Benieuwd naar de prijzen voor een fotorealistische interieur visualisatie? Via onze website vraag je eenvoudig een offerte aan. Of je nu alleen wat inspiratie nodig hebt of op zoek bent naar een volledig verzorgd interieurontwerp: onze 3D visualisaties helpen je om een voorstelling te maken van je droomhuis of -interieur. Op die manier hebben we al veel tevreden klanten geholpen, bijvoorbeeld in de plaatsen:

 • Abcoude
 • Alphen aan den Rijn
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Breukelen
 • De Meern
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Loenen aan de Vecht
 • Maarssen
 • Mijdrecht
 • Uithoorn
 • Utrecht
 • Vinkeveen
 • Vleuten
 • Wilnis
 • Woerden


Keuken ontwerp

Verkoop visuals

Caracoon

v.a € 250,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Prijs op aanvraag *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 495,- *

* O.b.v een
gemiddelde caravan.

Basis ontwerp

Comfort ontwerp

Full design

v.a € 625,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 1.695,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

v.a € 2.175,- *

* O.b.v een woonkamer &
keuken van 40 m2.

Leer mij kennen!

Ik ben een moeder van 3 lieve dochters; Iris, Esther en Femke. Door de jaren heen zijn wij veel verhuisd en kwamen we altijd in huizen terecht die wel een verbouwing konden gebruiken. Helemaal mijn ding! Bij het kopen van een woning keek ik niet of het mooi was maar of het mogelijkheden had voor verbetering. De ruimtes goed inschatten en zien wat het zou kunnen worden, dat is voor mij de uitdaging.

Ik houd ervan om ideeën en mogelijkheden uit te werken tot een fantastisch ontwerp en gelukkig heeft mijn dochter Esther dezelfde passie. Hoe leuk dat we nu samen aan projecten werken. Na de laatste verhuizing gaven mijn dochters aan dat ze wel klaar waren met verhuizen, niet zo gek natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om me te gaan richten op het opknappen van caravans. Dit zijn kleinere projecten maar o zo leuk om uit te voeren. Ik heb namelijk altijd zelf de verbouwing in mijn huizen gedaan en om alles wat ik geleerd heb nu uit te voeren in caravans is ontzettend leuk.

Al met al ben ik geen stilzetter, ik houd me graag bezit met projecten in welke vorm dan ook. En daarom is het ook zo leuk om hier anderen ook mee te helpen. Wil je meer weten dan zou ik het leuk vinden om wat van je te horen!

Werkwijze

01.

Ontwerpfase

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we al je voorkeuren, waar je wel en waar je vooral ook niet van houdt. Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent.

02.

Voorlopig ontwerp

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D indelingen. .

Daarna werk ik verder naar het voorlopig ontwerp, deze werk ik verder uit vanuit de best gekozen indeling en vanuit het moodboard. Dit voorlopige ontwerp bespreken we in detail in een telefonisch feedback gesprek.

03.

Definitieve ontwerp

Na ons feedback gesprek gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Alle feedback die besproken is passen we toe en als we die hebben verwerkt in het ontwerp krijgen jullie online het ontwerp toegestuurd.

En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

Deze tevreden klanten gingen je al voor

"Twee verschillende smaken en voor ons allebei onze eerste woning. Niet echt een goede combinatie als je het ons vraagt. Dankzij Saskia en Esther zijn onze stijlen fantastisch in het interieur verwerkt en hebben we een huis waar we ons allebei echt thuis voelen. Wij zijn super blij met ons huis en met de hulp van Saskia en Esther."

Iris
"Het is zo lastig om een huis in te richtenen dan te zorgen dat alles bij elkaar past en dat het niet teveel is. Gelukkig waren Esther en Saskia daar om ons uit de brand te helpen. We hebben nu een interieur waar we ons beide echt thuis voelen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke interieurstyliste!"

Niels
"Bedankt voor alle goede ideeën. Het heeft ons echt geholpen op een andere manier naar ons huis te kijken en de mogelijkheden te zien."

Lara